fredag 2. oktober 2009

Bahaugen! Her bor jeg sammen med min samboer Ronald, sammen har vi en sønn, Niklas på 3 år. Huset ble 200 år gammelt i år. Bygd i 1809, men først i 1910 ble d flytta hit til Bådalen. I år 2000 ble d restaurert. Stilen ble ivaretatt, og jeg må innrømme at jeg slet litt med stilen da jeg flytten inn. Jeg likte den minimalistiske stilen, og d ble totalt "kræsj". Men nå har jeg funnet en stil som passer utmerket til huset. Svigerinna mi, Audhild, fikk meg til å bli helt frelst på Hvit stil. (Vintage). Så nå må jeg fram med malerkosten og male alt jeg finner av møbler, gamle hyller og ting. For nå blir d hvitt.
I sommer bygde vi veranda med garasje under. Ikke helt ferdig enda, men er meget fornøyd med den. Gleder meg til å få malt rekkverket hvitt. ;)
Har begynt så vidt med stil forvandlingen, og dermed skal jeg legge inn bilder av d jeg har gjort til nå. C u!

2 kommentarer:

  1. Hei på deg snuppa og velkommen til blog verden!! Spennende å følge med dere her og se hvordan Vintage stil blir hos dere..har min egen wacky stil...ikke noe helt lik..slik er jeg...litt hit og dit..hehehe..så det er best jeg ikke skrive om noe innredning og heller får tips fra dere flinke..
    Veranda ser kjempe fint- så stor og fint! Sikkert deilig om sommer! Kos dere masse- go'klem fra oss

    SvarSlett
  2. Takk Amy. Skal prøve og være flink til å blogge fremover.

    SvarSlett

Vil på forhånd takke deg for at du legger igjenn en koselig kommentar til meg(: