torsdag 8. oktober 2009

Perle fra Istanbul




















April i år var jeg og Niklas med min samboer til Tyrkia. Han jobber i Yalova. Der var vi en hel mnd! Det var spennende!! Vi var på en dagstur i Istanbul da fant jeg denne perlen i en skjønn liten butikk. Ble helt forelsket!!
Siden da har Ronald vært der mange turer, og jeg har selfølgelig
bestilt meg flere. ;)
Håper på å få noen røde til jul ;)
Skal prøve å komme meg dit en tur igjenn. Savner Istanbul. Utrolig koselig by!
Meget service instilte mennesker. Der har vi noe å lære fra.
Nyt disse perlene.
C u!










lørdag 3. oktober 2009

Hylle!



Her er en gammel hylle jeg fant på låven. Malte den hvit og satte på noen knotter. Bare sååå skjønn. Har fått knotte dilla. Så vist noen vet om noen fine knotter jeg kan skaffe, så si fra.



Her er en gammel vinballong som jeg har fått med bestemor. Malte den hvit, så fikk jeg Audhild til å sette på bilde og skrift. Mye rart man kan finne på. ;)

Vintage putetrekk, søt sinkpotte og knottene jeg brukte til kommoden.






Her er en telefon kommode som jeg har malt hvit, skiftet trekk på puta og skiftet knotter på. Jeg selv, ble meget fornøyd med den. Da er d vel bare til å fortsette med resten av Beito serien. Den tar seg bare sååå mye bedre ut i hvitt.

fredag 2. oktober 2009

Bahaugen! Her bor jeg sammen med min samboer Ronald, sammen har vi en sønn, Niklas på 3 år. Huset ble 200 år gammelt i år. Bygd i 1809, men først i 1910 ble d flytta hit til Bådalen. I år 2000 ble d restaurert. Stilen ble ivaretatt, og jeg må innrømme at jeg slet litt med stilen da jeg flytten inn. Jeg likte den minimalistiske stilen, og d ble totalt "kræsj". Men nå har jeg funnet en stil som passer utmerket til huset. Svigerinna mi, Audhild, fikk meg til å bli helt frelst på Hvit stil. (Vintage). Så nå må jeg fram med malerkosten og male alt jeg finner av møbler, gamle hyller og ting. For nå blir d hvitt.
I sommer bygde vi veranda med garasje under. Ikke helt ferdig enda, men er meget fornøyd med den. Gleder meg til å få malt rekkverket hvitt. ;)
Har begynt så vidt med stil forvandlingen, og dermed skal jeg legge inn bilder av d jeg har gjort til nå. C u!