tirsdag 1. februar 2011

Endelig ferdig!!

Heisann!!

Endelig ferdig..... eller... har vel litt igjenn da. Men det kommer til å ta en stund. Litt stæsj, kommode og ikke minst nye nattbord!! Her har jeg noen rimelige fra IKEA. Not nice!!

Legger inn bilder av det "ferdige soverommet"


Senge teppe og puter fra Riviera Maison Molde. Fikk det på bursdagen min i november, så det er fra vinter kolleksjonen til RM. Deilig å endelig få bruke det!

Nattbordene er helt bak mål. he,he... Men må jo ha de til de nye kommer i hus!
Jeg har lett etter gråe heisgardiner i en evigheter... Men ingen som har!! (: Ville ikke ha hvite, så da var det ikke annet å gjøre enn å ringe min kjææære mor. "mamma... kan du hjelpe me... pliiiis?"

Dro til Molde for å finne et fint stoff vi kunne bruke. Fant en fiiiin liten stoff butikk bak kinoen(: Tror det var sykroa eller syskrinet den het. Maaasssssse fine stoffer. Der fant vi grå stoff som passet perfekt til senge teppe!! Blondene kjøpte vi også der, tenkte det var fint å bryte opp med litt farge... he,he

Dette ble resultatet... Hva syns dere?


Søte hyller jeg kjøpte på Indiska. De var brune... men ikke nå lengre(:

Satt opp ei ramme uten bilde ser dere... Har ikke hatt tid til å ordne det. Kommer vel til neste julKjempe skjønn stor lykt som jeg vi fikk med svigerinna mi. Gjett om jeg ble glad for denne


"Gresskar" vase/lykt syns jeg er så fin. Fra min favoritt butikk Riviera Maison Molde selfølgelig!!
Veldig fin til å ha tulipaner i

Håper dere likte det! Gleder meg til natta nå. Synd jeg skal opp halv 6 i morgen tidlig):

Ønsker alle som er innom en god kveld!

Cu!

Klem fra Renate

6 kommentarer:

 1. Wow.. så flott da! :) Alltid godt med noe nytt slik.. jeg venter som sagt på malekoster... og tid :p hehehe Du MÅ komme på besøk snart! Tvang! :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Først må jeg få si at det er kjekt å se at du er i sving med bloggingen igjen. Husker godt skrivebordet som du malte hvitt. Mitt står fortsatt - uten maling.

  Fantastisk flott soverom. Synd du ikke får nyte det litt lenger utover morgenen.

  Klem

  SvarSlett
 3. Så morro å se!!. Det kommer snart masse nytt i butikken. Velkommen;))

  SvarSlett
 4. Så fint det var Renate og kjempe fine gardiner!!! En dame med mange talenter du ;o)
  Tenkte jeg selv skulle legge ut noen bilder av ett nymalt soverom men etter å ha sett dette vet jeg ikke om jeg tørr... hehe ;o)

  Ha en kjempe fin dag!!

  klem

  SvarSlett
 5. Hallo Babe!!! WOW- so you're like back og du sa ingenting til meg om dette? Sjekket bloggen din gjennom sommer men ingen oppdatering- tenkt du var nok seriøs med den nedlegging...så ser jeg at du har vært tilbake siden Oktober!! YIKES- så treg jeg er!!!
  Først- vil bare si at jeg er utrolig glad din personlig grunner for blogg pause har forbedre seg (vi kan begge være glad for slik forbedring, ikke sant)
  Second- fy flate for en liten interiør dekorator du er snuppa! Kom å ta en titt på huset mitt og gi meg tips- vil ha en vakre hus (vet tip nummer en hadde vært å ha mindre hunder....det blir etter hvert...må ha litt tålmodighet der akkurat nå) Men jeg vil også ha et vakre hjem med masse nydelige pynt...men jeg har ikke peppling jeg på slike tinger..kjøper så mye hipsom hopsom type tinger...hehehe...hva kan jeg si, the girl's got no class and no style baby....men du er glad i meg allikevel ikke sant?
  Ønsker jeg var mer glad i å ringe, da hadde jeg ikke brukt hele din kommentar side her for å si HEY, jeg er så glad å se deg tilbake :-)))
  Stopper her og sender en stooooooooooor klem til min nydelige niese som jeg er veldig glad i- love from your auntie em....

  SvarSlett
 6. Det vart lekkert til slutt ja :-) å så heldig at du har ho mor da vettu ;) Syskrinet er en "farlig" plass for oss som er stoffavhengig ;)) ha ei god helg

  SvarSlett

Vil på forhånd takke deg for at du legger igjenn en koselig kommentar til meg(: